Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Filipe Josue için görüşmeler sürüyor

Yeşil beyazlılardan yüksek bir bonservis ücreti isteyen Portekiz kulübü rakamı ilk olarak 4 milyon Euro’ya ardından 3 milyon 500 bin Euro’ya şimdi ise 2 milyon 500 bin Euro’ya kadar indirdi.

Yeşil beyazlılardan yüksek bir bonservis ücreti isteyen Portekiz kulübü rakamı

Beytullah SÜAT

Bursaspor’un sezon başında Porto’dan kiralık olarak renklerine bağladığı Filipe Josue, gösterdiği performansla ne kadar doğru bir transfer olduğunu herkese gösterdi. 

Yeşil beyazlı formayla 28 maça çıkan ve 7 gol 4 asistlik çizgiyle camianın beğenisini kazanan Portekizli oyuncunun bonservisi için yeşil beyazlılar Porto kulübünün kapısını çalmıştı.

RAKAM DÜŞÜYOR

Teknik Direktör Şenol Güneş’in her fırsatta ‘mutlaka Bursaspor’da kalmalı’ dediği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk olarak Portekiz kulübü 5 milyon Euro bonservis ücreti istemişti. Yapılan görüşmeler sonucu rakamın 4 milyon Euro’ya ardından 3 milyon 500 bin Euro’ya şimdi ise 2 milyon 500 bin Euro’ya kadar düştüğü öğrenildi.

JOSUE KALMAK İSTİYOR

Pazarlık sonucu rakam oldukça aşağıya çeken Bursaspor yönetiminin istenilen son ücret karşısında nasıl bir adım atacağı merak ediliyor. Bu arada Porto kulübü yetkililerin Bursaspor’un kiralama yöntemini ikinci seçenekte tuttuğu öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncu bu kez bonservisiyle vermek isteyen Portekiz kulübüyle ilerleyen günlerde bir görüşme daha yapılacak. Josue ise daha önce yaptığı açıklamalarda Bursaspor’da mutlu olduğunu ve Porto’ya dönmeyi kesinlikle istemediğini söylemişti.


Avatar Seç KAPAT
Başkan Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Genel Sekreteri Deniz
Sıradaki Haber Bursaspor Başkanı Çelik’ten Deniz Köken’e ziyaret