Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Filistin Başbakanı Hamdallah’tan AB’ye ‘İsrail’e baskı’ çağrısı

Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, Avrupa Birliği’ne (AB) Filistinlilere ve kutsallarına yönelik ihlallerini durdurması amacıyla İsrail’e baskı yapmak için acilen harekete geçmesi çağrısında bulundu.

Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, Avrupa Birliği'ne (AB) Filistinlilere ve kutsallarına

Hamdallah’ın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Hamdallah’ın AB ülkelerinin Filistin’deki büyükelçileri ve temsilcilerini ofisinde kabul ettiği, görüşmede İsrail’in Aksa’ya yönelik ihlalleri ve Yahudi yerleşim birimleri gerginliğini tırmandırması başta olmak üzere Kudüs’teki son gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Başbakan Hamdallah, “Mescid-i Aksa’nın mevcut statüsünü değiştirme çabaları ve Kudüslülere karşı devam eden ihlalleri başta olmak üzere İsrail’in Kudüs’te gerginliği tırmandırması karşısında güvenlik durumunun kötüye gidebileceği” uyarısını yineledi.


Avatar Seç KAPAT
Rus devlet posta ve kargo kurumu Pochta Rossii, ABD ile
Sıradaki Haber Rusya ile ABD arasında sevkiyat yeniden başladı