Film öncesi reklam turları

Çağatay Ulusoy, 20 Temmuz’da çekimlerine başlayacağı ‘Delibal’ filminde başrolü paylaşacağı Leyla Lydia Tuğutlu ile sık sık bir araya gelip gazetecilere görüntü veriyor.

Film öncesi reklam turları

Bu yaz çekeceği yeni sinema filmiyle adından söz ettirmek isteyen Çağatay Ulusoy, yeni partneri Leyla Lydia Tuğutlu ile samimiyetini de artırdı. 

20 Temmuz’daki çekimler öncesi sık sık Tuğutlu ile bir araya gelen Ulusoy, magazin basının yoğun olduğu yerleri tercih etmesiyle dikkat çekiyor. Önceki akşam yeniden buluştuğu Tuğutlu ile 4 saat oturduğu mekanda koyu bir sohbete dalan Ulusoy, çıkışta ayrı ayrı olsa da objektiflere görüntü verdi. 

YENİ BİR AŞK MI?

Med Cezir’de birlikte rol aldığı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan ayrıldıktan sonra kalbi boş kalan Çağatay Ulusoy’un Leyla Lydia Tuğutlu ile yeni bir aşka yelken açtığı da iddialar arsında. 

Önceki akşam ki buluşma çıkışı Voleybolcu Özge Ertöz’le yeni bir aşka yelken açtığı iddialarını da yalanlayan Ulusoy, ‘Voleybolcu Özge Ertöz ile çıkan haberler tamamen yalandır. Benim Özge ile aramda kesinlikle bir şey yoktur ve uydurmadır’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X