FİNAL, Arena’da başlıyor!

OLAY TV’nin ekran klasiği FİNAL’in Timsah Arena’da gerçekleşecek sezonunun ilk yayınına yeşil beyazlı yöneticiler konuk olacak.

FİNAL, Arena’da başlıyor!

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen OLAY Televizyonu’nun lider programı FİNAL, yeni sezonun ilk programıyla bu akşam ekranlara gelecek. 

17 Ocak 2016’dan itibaren Bursaspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya başlayan Timsah Arena’da gerçekleşecek sezonun ilk programının konuğu Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Pulat, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ve Amatör branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin olacak. 

Yaklaşan lig öncesi Bursaspor’daki son gelişmelerinde masaya yatırılacağı programda transfer çalışmaları da ele alınacak. OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programa, Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay, Beytullah Süat ve Cevdet Altınel yorumlarıyla renk katacak.

20.30 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X