Final aşkına

Challenge Kupası yarıfinal ilk maçında rakibine 3-1 mağlup olan Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı, rövanşta bugün deplasmanda karşılaşacağı Bükreş’i yenip Bursa’ya yeniden kupa heyecanı yaşatmak istiyor.

Final aşkına

Voleybolda geçtiğimiz yıl CEV Challenge Kupası’nda şampiyonluk yaşayan Büyükşehir Belediyespor, bugün deplasmanda yarıfinal rövanş maçında Romanya’nın Bükreş takımına konuk olacak. 

Bursa’da oynanan ilk maçı 3-1 kaybeden ve tur şansını zora sokan yeşil beyazlılar, Romanya’da karşılaşacağı rakibini geçerek adını finale yazdırmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Bursa’ya yaşattığı tarihi zarefi tekrarlamak isteyen Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle Elite&Performance Spor Salonu’nda  TSİ 18.00’de karşı karşıya gelecek.

İLK HEDEF ALTIN SET

İlk maçta rakibine 3-1 mağlup olan Bursa ekibinin turu geçebilmesi için öncelikle Bükreş ekibine 3-0 yada 3-1 üstünlük sağlaması gerekecek. Yeşil beyazlılar, maçtan bu sonuçlarla üstün ayrılırsa, finale yükselen ekibi 15 sayılık altın set belirleyecek. 

3-2’lik Bursa ekibinin galibiyeti yada her türlü Bükreş’in üstünlüğü halinde ise finale Romanya ekibi yükselecek. Karşılaşmayı AleksandarPetroviç, Jana Niklova hakem ikilisi yönetecek.

İNANCIMIZ TAM

Önceki gün Romanya’ya giden ve hazırlıklarını burada sürdüren Bursa ekibinde kaptan İpek Soroğlu, “Rakibimizi iyi tanıdık. Bursa’da onlar bizi ilk kez yendiler. Bu maçta biz de onları sahalarında ilk kez yenmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Hedefimiz hem rakibimizden rövanşı alabilmek, hem de bu kupada tarihimizde ikinci kez final oynamak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Başantrenör Dragan Nesiç ise “Avrupa’da sahamızda bizi ilk kez yenen rakiple oynayacağız. İlk maçtan gerekli dersleri çıkardık. Bu maçta  el birliği içerisinde rakibimizi yenmek ve adımızı finale yazdırmak için mücadele edeceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X