Final aşkına salona

Bursa’ya tanihi bir başarı yaşatan yeşil beyazlılar, saat 15.00’te Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Almanya’nın Schweriner takımını geçip CEV Challenge Cup’ta finale yükselmek istiyor.

Final aşkına salona

Voleybolda CEV Challenge Cup yarıfinal rövanş maçında Büyükşehir Belediyespor, bugün evinde Almanya’nın Schweriner takımını konuk edecek. Almanya’da oynanan ilk maçı 3-1 kaybeden Bursa ekibi, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada önce rakibini 3-0 veya 3-1 mağlup etmeyi ardından da altın sette final biletini kapmayı hedefleyecek. 

Saat 15.00’da başlayacak zorlu mücadelede taraftar desteğiyle hedefine ulaşmak isteyen yeşil beyazlılar, Bursa’ya tarihi bir zafer daha yaşatmak amacında.

KAZANMAK ŞART

Bu sezon kupada Avusturya’nın Graz, Çek Cumhuriyeti’nin Olomouc, Ukrayna’nın Orbita takımlarını 3-0’lık, Almanya’nın Vilsbiburg takımını ise 3-0 ve 3-1 mağlup ederek yarıfinale yükselen ve önemli bir başarı elde eden Büyükşehir Belediyespor, Scheriner takımını da geçip tarihe geçmek istiyor. 

Bursa’nın tarihi bir gün yaşacağı zorlu karşılaşmayı Slovakya’dan Igor Porvaznik, Yunanistan’dan Erini Moula hakem ikilisi yönetecek. Karşılaşmada Bursa ekibinin 3-0 ve 3-1’lik galibiyeti halinde finale yükselen ekibi 15 sayılık altın set belirleyecek. Yeşil beyazlıların 3-2’lik galibiyeti ve her türlü Alman ekibinin galibiyetinde ise Büyükşehir Belediyespor kupaya veda edecek.

15.00 OLAY TV/CANLI

Taraftardan destek

Büyükşehir Belediyespor’un bugün oynayacağı kritik maç öncesi yaptığı antrenmanda taraftardan destek geldi. Örceki gün yapılan antrenmana gelen taraftarlarlar Bursa’nın meşhur süt helvasını oyunculara ikram etti. Ercan Gülseven “Takımımız bu maçta ne sonuç alırsa olsun, bize bugüne kadar büyük gurur yaşattınız. Sizin rövanş maçında elinizden geleni ortaya koyacağınıza eminiz. Biz de tribünlerde yerimizi alıp, sizi sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi. Yaptığı süt heyvaları oyunculardan tam not alan Rumeli Kardeşler Sofrası işletmecisi Burhan Uçar ise “Oyuncularımıza inancımız tam” diye konuştu.

Otobüs kaldırılacak

Bugünkü zorlu maçta tribünleri doldurmayı hedefleyen Bursalı taraftarlar için şehrin çeşitli bölgelerinden otobüs kaldırılacak. Büyükşehir Belediyespor’u bu zorlu gününde yalnız bırakmak istemeyen yeşil beyazlılar, maç boyunca takıma destek için çeşitli organizasyonlar da düzenleyecek.

Dev maç OLAY TV’de

Bursa voleybolunun tarihi bir gün yaşayacağı karşılaşma Büyükşehir Belediyespor-Schweriner CEV Challenge Cup yarıfinal rövanş maçı heyecanını OLAY TV’den canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Bu sezon kupada harikalar yaratan ve rakiplerini bir bir geçen Bursa ekibinin Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda vereceği final mücadelesi saat 15.00’ten itibaren ekranlara gelecek. İlk maçı 3-1 kaybeden Büyükşehir Belediyespor’un turu geçip final arayacağı zorlu mücadele Serhat Işıldak’ın anlatımı deneyimli antrenör Nizamettin Çakır’ın yorumlarıyla ekranlara gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X