Final biletini kaptılar

TOFAŞ Basketbol U17 Genç Takımı, önce Bölge Şampiyonası ardından Anadolu Şampiyonası’nı başarıyla geçerek U18 Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. 

Final biletini kaptılar

TOFAŞ Spor Kulübü, U18 Genç Erkekler Kategorisi’nde de Türkiye Şampiyonası oynamaya hak kazandı. Bursa U18 Erkekler Yerel Ligi’ni ikincilikle tamamladıktan sonra 19-23 Mart tarihleri arasında Kırklareli’nde gerçekleştirilen 1. Bölge Şampiyonası’nda mücadele veren Gülhan Öztürk idaresindeki TOFAŞ, Çanakkale Türk Telekom’u 101-55, Tekirdağ Basketbol İhtisas’ı 109-58, Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor A Takımı’nı 113-50, Çorlugücü’nü 84-74 ve Beylikdüzü Basketbol İhtisas’ı 89-58 mağlup ederek bu etabı yenilgisiz tamamladı.

VİZEYİ ALDILAR

Mavi yeşillliler, bu şampiyonanın ardından 30 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Trabzon’da yapılan Anadolu Şampiyonası Kırmızı Grup müsabakalarından da başarılı sonuçlar çıkardı. İlk olarak D Grubu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 71-66, Büyükçekmece Basketbol’u 72-59 ve Edirne DSİ’yi 79-62 yenerek 3’te 3 yapan ve grup lideri olarak üst tura çıkan Bursa temsilcisi, çeyrek finalde ise Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan maçta parkeden 101-90 galip ayrılan TOFAŞ, bu sonuçla Türkiye Şampiyonası vizesini cebine koydu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X