Final boş geçti 55-81

Kırmızı beyazlılar, evinde Yalova Group Belediye karşısında da yenilgiyi önleyemedi. Bursa ekibi, ilk haftasını mağlubiyetle kapattığı Türkiye Basketbol Ligi’nde rakibi karşısında sahadan boynu bükük ayrıldı.

Final boş geçti 55-81

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde yer alan Finalspor, ikinci hafta mücadelesinde evinde Yalova Group Belediye’ye 81-55 mağlup oldu.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Eskişehir Basket’e mağlup olan Bursa ekibi, buylece ikinci haftayı da kayıpla kapattı.

Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan ve yeni transfer Adeleke’nin de forma giydiği mücadelede rakibi karşısında etkili olamayan kırmızı beyazlılar, yenilgiye razı oldu. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 26-15 geride kapatan Finalspor, ikinci periyotta zaman zaman etkili olsa da devreye 44-33 geride girdi.

FARK AÇILDI

Mücadelenin ikinci yarısında da farkı eritmeyi başaramayan Bursa ekibi, üst üste boş hücumlar sonucu rakip sayılara da engel olamadı ve son çeyreğe 62-43 Yalova temsilcisinin önde girmesini önleyemedi.

Son periyotta oyundan iyice kopan kırmızı beyazlılar, farkın açılmasına da engel olamadı. Karşılaşmadan 81-55 mağlup ayrılan Finalspor, böylece ligdeki ikinci maçında da yenilgiyi önleyemedi.

SALON: Final Okulları

HAKEMLER: Yücel Çilingir (**) Tahsin Kuzu (**) Dorukhan Kalyoncu (**)

FİNALSPOR: Tucker 12 (*) Gökhan 2 (*) Atakan 5 (*) Umut 6 (*) Berat (*) Adeleke 9 (*) Faruk 6 (**) Zafer 5 (**) Can 1 (*) Polat 3 (*) Ömer 6 (*) Müfitcan (*)

YALOVA GROUP BELEDİYE: Coleman 19 (***) Mert 21 (***) İlker 5 (**) Burak 2 (*) Hunt 17 (***) Onur 6 (*) Serdar 1 (*) Asım 2 (*) Sercan 6 (*) Yiğit 2 (*) Hüseyin (*) Cihan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X