Final direnemedi 66-69

Bursa ekibi Samsun Anakent karşısında fazla varlık gösteremedi ve rakibine 69-66 mağlup oldu. Finalspor bugün Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Final direnemedi 66-69

TOLGA ÖZTAŞ

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen 8. Final Basketbol Turnuvası’nda ilk gün heyecanı dün yaşandı. Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Finalspor kendi organizasyonunda Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’e 69-66 mağlup oldu. Final Okulları Spor Salonu’ndaki maçta konuk ekip ilk periyodu 23-19, devreyi 39-27, üçüncü çeyreği 56-45 ve maçı da 69-66 üstün tamamladi.

Bugünkü rakip Akhisar

Organizasyonda dün oynanan diğer maçta İstanbul Beylikdüzü oldukça rahat bir oyun sonrasında Akhisar Belediyespor’u 103-84 mağlup etti. Final Basketbol Turnuvası’nda bugün ise saat 16.00 Samsun BB Anakent ile İstanbul Beylikdüzü, saat 18.15’te ise Final Gençlikspor ile Akhisar Belediyespor katılacak. Turnuva yarın oynanacak maçlarla sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X