Final duvara çarptı: 74-84

Galibiyete hasret kalan Bursa ekibi, İstanbulspor Beylikdüzü karşısında da istediğini alamadı. 7 haftadır kazanamayan kırmızı beyazlılar, tutuk bir görüntü sergilediği maçta play-off potasındaki rakibine boyun eğdi ve kötü gidişi sürdürdü.

Final duvara çarptı: 74-84

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde 7 haftadır kazanamayan Finalspor, evinde play-off potasında yer alan İstanbulspor Beylikdüzü’ne 84-74 mağlup oldu. Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya üst üste boş hücumlarla başlayan Bursa ekibi, 10-2 geriye düştü. 8. dakikada farkın 12 sayıya (21-9) çıkmasına engel olamayan kırmızı beyazlılar, ilk çeyreği 24-14 geride kapattı. İkinci periyoda da tutuk başlayan Finalspor, 14’te skorun 34-17 olmasını önleyemedi. İkinci periyotta da farkı eritemeyen Bursa ekibi soyunma odasına 40-33 geride girdi.

FARKI ERİTEMEDİ

Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ikinci yarısında da istediği performansı sergileyemedi. Üçüncü periyoda iyi başlayıp farkı eritse de ilerleyen bölümde rakip sayılara engel olamayan Finalspor, son periyoda 64-51 geride girdi. Son çeyrekte de farkı azaltma şansını değerlendiremeyen Bursa ekibi, karşılaşmadan 84-74 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla üst üste 8. yenilgisini alan kırmızı beyazlılar, 28. maçında 22. yenilgiye engel olamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X