FİNAL fark yaratacak

Başakşehir maçında hakem Hüseyin Göçek’in kurbanı olan ve bir puana talim eden Bursaspor’daki tüm gelişmeler bu akşamki programda masaya yatırılacak.

FİNAL fark yaratacak

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen OLAY TV’nin lider programı FİNAL bu akşam yine fark yaratacak. 

Kupaya veda ettikten soınra lige dönen ve Timsah Arena’da Başakşehir ile nefse kesen bir maç oynayan Bursaspor 3-3’lük beraberliğe üzülürken, hakem Hüseyin Göçek yanlı kararlarıyla camianın tepkisini topladı. 

Bursaspor camiası tarafından bir kez daha istenmeyen hakem ilan edilen Göçek’in, Necid’i kırmızı kartla atması bardağı taşırırken, Sercan’ın da maçtan sonraki itirazı nedeniyle kırmızı kart gördüğü şeklinde TFF kayıtlarına geçmesi büyük isyana neden oldu. 

Bursaspor’un önü kesilmek mi isteniyor? Yeşil beyazlı yönetim ne gibi adımlar atacak? Tüm perde arkası gelişmeler bu akşamki programda masaya yatırılacak.

OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programa, Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay, Beytullah Süat, ve Erkan Sağlık yorumlarıyla renk katacak. FİNAL’i kaçırmayın.

20.30 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X