Final fark yaratacak

Serdar, Ozan ve Volkan’ın forma giydiği A Milli Takım Fransa 2016’ya gidebilecek mi? Bursaspor Erciyes’i puansız gönderebilir mi? Tüm sorular bu akşam FİNAL’de masaya yatırılacak.

Final fark yaratacak

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen FİNAL programı bu akşam yine fark yaratacak. A Milli Futbol Takımımızın Amsterdam’da Hollanda’yı uzatmada yediği golle elinden kaçırması üzüntü yaratsa da Bursasporlu oyuncular Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Volkan Şen’in 11’de gösterdiği performans camiada yüzleri güldürdü. Milliler Fransa 2016’ya gidebilecek mi? Lüksemburg maçında Enes forma giyecek mi? Bursaspor’da pazar günkü Erciyes maçı öncesi son gelişmeler neler? Bir çok konunun masaya yatırılacağı program sakın kaçırmayın. OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programa, Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay, Beytullah Süat, Erkan Sağlık ve Cevdet Altınel yorumlarıyla renk katacak.

20.30 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X