Final fark yarattı

Temsilcimiz, zirve takibi yapan Denizli Basket karşısında adeta devleşti.

Final fark yarattı

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde bu sezon istediği sonuçlara alamayan Finalspor, evinde zirve takibi yapan Denizli Basket’i 72-61 mağlup etti. Üst sıraları zorlayan takımlar karşısında aldığı sonuçlarla dikkat çeken Bursa ekibi, üçüncü sırada yer alan rakibine de şans tanımadı. Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan maçta baştan sona üstün oynayan kırmızı beyazlılar, ilk çelreği 23-8 önde tamamladı. İkinci periyotta farkı iyice açan Finalspor, 12’de skoru 29-8 yaparken, devreyi 42-26 önde tamamladı.

ÜSTÜNLÜĞÜ KORUDU

Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibine kolay sayı şansı tanımayan Bursa ekibi, farkı da korudu. Son çeyreğe 51-42 üstünlükle giren kırmızı beyazlılar, 35’te skoru 62-45’e getirirken, hücumda sıkıntı yaşamaya başladı ve farkın erimesine engel olamayan Finalspor, son bölümde toparlandı ve karşılaşmadan 72-61 üstün ayrılarak 26. maçında 9. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X