Final heyecanı OLAY TV’de

BOSİAD’ın düzenlediği 12. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Beyçelik Gestamp ile Genkim arasında bu akşam 21.30’da oynanacak final maçı OLAY TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Final heyecanı OLAY TV’de

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasında 12. kupanın sahibi bu akşam belli oluyor. Ali Osman Sönmez Spor Tesisleri’nde saat 21.30’da başlayacak ve OLAY TV’nin canlı olarak ekranlara taşıyacağı final maçında Beyçelik Gestamp ile Genkim şampiyonluk için mücadele edecek.

UZUN YOLUN SONU

Geleneksel turnuvanın 12.’sine bu yıl 39 takım katıldı. 8 grupta mücadele eden ekiplerden 1 ve 2. sırayı alanlar önce çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final ve yarı final maçlarından rakiplerini geride bırakan Beyçelik Gestamp ile Genkim adını finale yazdırmayı başardı. 9 Nisan’da start alan turnuvada 57 günlük mücalenin sonunda bu akşam mutlu sona ulaşacak sadece 1 takım olacak.

KIRMIZILAR: Genkim

SARILAR:Beyçelik Gestamp

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X