Final için geri sayım

Belçika Voleybol Milli Takımı’nda da yer alan genç oyunculardan kurulu Asterix Kieldrecht takım karşısında galibiyete set vermeden ulaşan Büyükşehir Belediyespor, yarıfinal kapısını araladı.

Final için geri sayım

RECAİ UYSAL

CEV Challenge Kupası’nda geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan, bu sezon da yoluna emin adımlarla ilerleyen Büyükşehir Belediyespor, çeyrek final ilk maçında Belçika’da Asterix Kieldrecht takımını 3-0 yenerek yarıfinal için önemli bir avantaj yakaladı.

Belçika Milli Takımı’nda da yer alan genç oyunculardan kurulu rakipleri karşısında oyuncularının gösterdiği reaksiyondan memnun olduğunu belirten Antrenör Dragan Nesic, Belçika’da önemli bir sonuca imza attıklarını ifade etti.

OLAĞANÜSTÜ MÜCADELE

24 Şubat’ta Bursa’da yapılacak rövanş için avantaj yakaladıklarını belirten Sırp teknik adam, “Oyuncularımı kutluyorum. Çok önemli bir maçta olağanüstü mücadele ettiler ve 3-0 kazandılar. Yarıfinal öncesi bizim için çok büyük avantaj oldu. Asterix Kieldrecht bilindiği gibi Belçika Milli Takımı’nın oyuncularını bünyesinde bulunduran bir takım. Bu galibiyet bizim için önemliydi. Oyuncularımız çok ama çok önemli bir reaksiyon gösterdi. Takımımı yürekli oyunları ve aldıkları galibiyet nedeniyle kutluyorum” dedi.

ZOR SINAV BİZİ BEKLİYOR

Bu maçın geride kaldığını da belirten Dragan Nesic, “Cumartesi günü İstanbul’da Vakıfbank ile karşılaşacağız. Rakibimiz Avrupa’nın da en iyi takımlarından birisi. Biz de takım olarak böyle rakiplere karşı iyi mücadele ediyoruz. Yarıfinaldeki rakibimiz onlar gibi güçlü olabilir. Bu yüzden bizim için bu mücadele bir anlamda yarıfinal provası olacak. Ancak, Vakıfbank maçından sonra oynayacağımız Trabzon İdmanocağı mücadelesi daha önemli. Bu tür zor maçları oynamayı bilmemiz ve iyi olmamız gerekiyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X