Final ışık tutacak

A Milli Takıma 6 oyuncu birden göndermenin gururunu yaşayan ve Sivas deplasmanında hüsrana uğrayan Bursaspor’daki tüm gelişmeler bu akşam FİNAL’de masaya yatırılacak.

Final ışık tutacak

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen FİNAL programı bu akşam yine fark yaratacak. Sivas deplasmanında aldığı farklı yenilgiyle taraftarını üzen Bursaspor’da neler oluyor? Harun, Şener, Serdar, Ozan Tufan, Volkan ve Enes’in A Milli Takıma çağrılması takımda nasıl bir etki yarattı? Şamil ile Şener’in kırmızı kart görmesi Erciyes maçını nasıl etkiler? A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ve Lüksemburg maçları ile Bursaspor’un 5 Nisan’da oynayacağı Erciyesspor mücadelesinin masaya yatırılacağı program sakın kaçırmayın. OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programa, Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay, Beytullah Süat, Erkan Sağlık ve Cevdet Altınel yorumlarıyla renk katacak.

20.30 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X