Final kararı alan dizi Azerileri fena kızdırdı

ATV ekranlarından izleyici ile buluşan fantastik dizi Akıncı, 16. bölümünde ekrana getirdiği harita sahnesi ile Azerileri kızdırdı. Dizideki haritada Azerbaycan topraklarının Ermeni toprağı olarak gösterilmesi, tepkilere yol açtı. Dizi, geçtiğimiz günlerde final kararı alan yapımlar kervanına katılmıştı.

Final kararı alan dizi Azerileri fena kızdırdı

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Tolga Tekin ve Yıldıray Şahinler’in yer aldığı ATV ekranlarının fantastik dizisi Akıncı, geçtiğimiz gün final kararı alan diziler kervanına katılmıştı.

AZERİ TOPRAĞI ERMENİ TOPRAĞI OLARAK GÖSTERİLDİ

Son bölümlerinde birçok oyuncunun diziye veda etmesiyle gündeme gelen Akıncı, 16. bölümünde ekrana getirdiği harita sahnesi ile yeniden gündeme oturdu. Ekrana gelen bölümde, senaryo gereği kullanılan bir haritada Azerbaycan toprağının Ermenistan toprağı olarak gösterilmesi Azerbaycan’da tepkiye yol açtı. Sosyal medyada Azeri vatandaşları kızdıran bu hareket sonrası kanal yönetiminden ve diziden herhangi bir açıklama yapıldı.

Final kararı alan Akıncı dizisindeki harita detayı, Azerileri kızdırdı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X