Final Lisesi açılıyor

Türkiye’de 200’ün üzerindeki şube sayısıyla 35 yıldır Türk Milli Eğitim hayatında yer alan Final Dergisi Dershaneleri, hükümetin dershanelerin kapatılması yönündeki kararıyla büyük dönüşüme gidiyor.

Final Lisesi açılıyor

Çekirge ve Nilüfer şubeleriyle hizmet veren Final Dergisi Dershaneleri; 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yoluna Final Lisesi olarak devam edecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Final Eğitim Kurumları İl Yöneticisi Yasin Taşel, Türkiye dereceleriyle her yıl gurur veren başarılara imza atan Final Dergisi Dershanelerinin, ilkelerinden taviz vermeden aynı disiplinle 36. yılında Final Lisesi olarak eğitim ve öğretim vereceklerini belirtti.  Yeni başarılara yeni bir heyecanla imza atacaklarını söyleyen Taşel, “Dershanelerimiz 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yoluna Final Lisesi olarak devam ederken, Özel Final Okulları bünyesinde bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi; ‘Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı’ parolasıyla eğitim öğretimine aynı şekilde devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X