Final mutlu bitirdi: 96-81

Bursa ekibi, ilkyarının son maçında evinde Düzce Belediyespor engelini farklı geçti

Final mutlu bitirdi: 96-81

Recai UYSAL

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde ilkyarının son haftasında Finalspor, evinde Düzce Belediyespor’u 96-81 mağlup etti. Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan kar- şılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bursa ekibi, mücadeleden farklı galibiyetle ayrılmayı bildi. Müsabakaya etkili başlayan kırmızı beyazlılar, rakibine de kolay basket şansı tanımayınca ilk çeyreği 27-19 önde tamamladı. İkinci periyoda da istekli başlayan Finalspor, üst üste bulduğu basketlerle farkı açtı. Son bölümde rakip sayılara engel olamasa da Bursa ekibi, ikinci yarıya 49-41 önde girdi.

FARKI AÇTI

İkinci yarının başında hücumda aksayan kırmızı beyazlılar, 25’te farkın 4 sayıya (63-59) inmesine engel olamazken, çabuk toparlandı. Son çeyreğe 74-67 önde giren Finalspor, bulduğu üst üste basketlerle rakibinin direncini iyice kırdı. Farkı da açan Bursa ekibi son dakikaya 17 sayılık farkla 96-79 önde girerken, karşı- laşmadan 96-81 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, bu sonuçla ligin ilkyarısını da 17 maçta 5 galibiyetle kapattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X