Final sana yakışır Timsah’ım

Yeşil beyazlılar, ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Fenerbahçe’yi dize getirerek muhteşem bir zafere imza atmak istiyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki mücadele 20.30’da başlayacak.

Final sana yakışır Timsah’ım

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bugün Fenerbahçe’nin konuğu olacak olan Bursaspor, zoru başararak adını finale yazdırmak istiyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 20.30’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yeşil beyazlılar ilk maçta sahasında 2-1 mağlup olduğu güçlü rakibini Kadıköy’de dize getirerek muhteşem bir zafere imza atmak ve camiayı sevindirmeyi  amaçlıyor. 

FİNAL’DE RAKİP G.SARAY

Timsah’ta iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği forma giyemeyecek olan Samuel Holmen dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadroya aldığı Civelli’yi yedek soyundurması, stoperleri Serdar ve Şamil ikilisinden oluşturması bekleniyor. Fenerbahçe’de ise sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu oynamayacak. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ileri uçta Emenike’ye oynatacağı tahmin ediliyor. Turu geçecek takım 3 Haziran’daki finalde Galatasaray’ın rakibi olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X