Final Spor transferde gaza bastı

Yeni sezonda hedefini ilk 6 olarak belirleyen Bursa ekibi Final Spor, iç ve dış transferde toplam 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Final Spor transferde gaza bastı

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde geçen sezonu 13 galibiyet ve 17 mağlubiyetle 11. basamakta bitiren Final Spor’da transfer çalışmaları başladı.

Bursa temsilcisi, iç transferde Erdem İlter ve Alparslan Uruk ile sözleşme yenilerken, dış transferde Mamak Belediyespor’dan 30 yaşındaki kısa forvet Ömer Sancaklı ve Akran Gemlik’ten 28 yaşındaki uzun forvet Talap Alp Altunbey ile anlaşmaya vardı.

İZLERKEN HEYECAN DUYACAKLAR

Herkesin zevkle izleyeceği bir takım oluşturmak istediklerini belirten Final Spor’un başarılı antrenörü Berat Gök, ‘Kısa rotasyonunda Erdem ve diğer oyuncularla uyumlu bir şekilde oynayabilecek, bize hücum anlamında güç katabilecek özelliklerde yabancı oyuncu bakıyoruz. Uzun rotasyonunda da bu sene yabancı oyuncu tercihinde potansiyeli ve atletizmi yüksek bir oyuncu arayışımız var. Herkesin heyecan duyacağı, zevkle izleyeceği bir takım kurmak için ekip olarak yoğun bir mesai harcıyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X