Final tepetaklak

Bursa ekibi, etkisiz görüntü sergilediği maçta lider karşısında farklı yenilgiyi önleyemedi. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve istediği sonuçları da alamayan kırmızı beyazlılar, Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında da istediğini alamadı.

Final tepetaklak

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Finalspor, evinde lider Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a 91-67 mağlup oldu.

Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan Bursa ekibi, iddialı rakibi karşısında da etkili olamadı.

Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadı tutuk bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlılar, ilk çeyreği 24-16 geride kapattı.

Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle de bu sezon sıkıntılı günler geçiren Finalspor, rakibinin ikinci çeyreğin başında yakaladığı 11-0’lık seriye engel olamadı ve 13’te 35-16 ile 19 sayılık farkı önleyemedi. 19. dakikada skor 52-31’e gelirken Bursa ekibi, ilkyarıyı da 52-33 geride kapattı.

FARK AÇILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da skor üretmekte zorlanan kırmızı beyazlılar, rakip sayılara da engel olamayınca fark iyice açıldı. 23. dakikada 31 sayılık (66-35) farkı önleyemeyen Finalspor, son çeyreğe ise 78-50 geride girdi. Dördüncü periyotta oyundan iyice düşen Bursa ekibi, farkı eritmeyi başaramazken, karşılaşmadan da 91-67 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlılar bu sonuçla, ligdeki 13. maçında 10. yenilgisini almış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X