Final’de Gelişim yok! 77-94

Bursa ekibi, kritik maçta Gelişim Koleji’ne farklı yenilgiyi önleyemedi.

Final’de Gelişim yok! 77-94

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde Finalspor, evinde Gelişim Koleji’ne 94-77 mağlup oldu. Ligde sıkıntılı günler geçiren Bursa ekibi, Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan maça rakibinin 6-0’lık seriyle başlamasına engel olamasa da çabuk toparlandı. Son bölümde eşitliği yakalayan kırmızı beyazlılar, yine de ikinci periyoda 18-17 geride girdi. İkinci çeyrekte Tucker’ın dış basketleriyle oyunda kalmaya çalışan Finalspor, rakip basketlere de engel olamadı. Bursa ekibi, ikinci yarıya ise 26-22 geride girdi.

FARK ERİMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan iyice düşen kırmızı beyazlılar, farkın açılmasını da önleyemedi. Üst üste boş hücumların ardından rakip sayılarla da 29’da fark 18 sayıya kadar çıktı. Son periyoda da 70-53 geride giren Finalspor, farkı eritmeyi başaramadı. Son 5 dakikasına 81-67 geride girdiği karşılaşmadan 94-77 mağlup ayrılan Bursa ekibi, 24. maçında 18 yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X