Final’de imzalar sürüyor

Kırmızı beyazlılar, Ömer Ünver ve Gökhan Aydın’la sözleşme yenilerken, Berat Gümüş’ü kadrosuna kattı.

Final’de imzalar sürüyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde önümüzdeki sezon başarılı bir grafik çizmeyi hedefleyen Finalspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosuna Can Uzun, Müfitcan Alp ve Atakan Denk’i katan Bursa ekibinde dün de 3 oyuncu sözleşme imzaladı. Kırmızı bayazlılar, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Ömer Ünver ve Gökhan Aydın’la sözleşme yenilerken, Berat Gümüş’ü de kadrosuna kattı. 1981 doğumlu tecrübeli power forvet Ömer Ünver, geçtiğimiz sezon Bursa ekibinde 12 dakika süre ortalamasıyla 5 sayı ve 1,7 riabunt ortalaması tutturmuştu.

YEŞİLYURT’TAN GELDİ

18 dakika ortalamayla 5,4 sayı, 2,1 ribaunt ve 1,1 asist ortalamasıyla oynayan 1995 doğumlu ve 2 numaralı pozisyonda oynayan Gökhan Aydın önümüzdeki sezon da Finalspor forması giyecek. Finalspor, geçtiğimiz sezon TB2L takımlarından Yeşilyurt’ta forma giyen Berat Gümüş’le de sözleşme imzaladı. 1994 doğumlu ve 4 numaralı pozisyonda oynayan Gümüş de geçtiğimiz sezon Yeşilyurt’ta 29 dakika, 16 sayı ve 10 ribaunt ortalaması tutturmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X