Final’den finansal okuryazarlık semineri

Bursa Özel Final Okulları, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uludağ Üniversitesi Okul Öncesi Ana Bilim Dalı’nın desteğiyle yürüttüğü “Minik Finans Mühendisleri” sosyal sorumluluk projesini III. Finansal Okuryazarlık Semineriyle tamamladı.

Final’den finansal okuryazarlık semineri

Bursa Özel Final Okullarında düzenlenen III. Finansal Okuryazarlık Seminerine, U.Ü. Eğitim Fakültesi Dekanı Muammer Demirel, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Işıkoğlu, BUİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Koordinatörü Nermin Atalay, HABİTAT Derneği Finansal Biliç Projeleri Koordinatörü Ali Coşan, Bursa Özel Final Okulları Koordinatörü Tahsin Yıldırım başta olmak üzere Final Okulları yönetici ve öğretmenleri, proje ortağı olan devlet okullarının yönetici ve öğretmenleri ile çok sayıda veli katıldı.

Programın açılış konuşmasını Bursa Özel Final Okulları Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Tijen Sözeri yaptı. Açılış konuşmaları sonrası Bursa Final Anaokulunun “minik finans mühendisleri” sahneye çıkarak Müzik Öğretmeni Ceren Toksöz yönetiminde “Tutumlu Ol” adlı şarkıyı seslendirdi. Büyük alkış alan miniklerin ardından U.Ü. Öğretim Görevlisi Melis Fidancı; projenin aile anketi ve öğrenci testi değerlendirme sunumu yaptı. Seminer sonunda proje ortakları ile projeyi destekleyen kurum yönetici ve öğretmenlerine plaket ve sertifikaları takdim edildi. III. Finansal Okuryazarlık Semineri, “minik finansçılar” ve konukların hep birlikte “Tutumlu Ol” şarkısını söylemesiyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X