Final’den öğretmen adaylarına burs

Final Okulları, ÖSYM’nin 2017-2018 dönemi için yaptığı sınav sonucunda, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği (3 öğrenci) ve Okul Öncesi Öğretmenliği (3 öğrenci) bölümlerini tercih edecek yüksek puanlı toplam 6 öğrenciye 9 ay boyunca

Final’den öğretmen adaylarına burs

Alttan dersi olmayan ve not ortalamasını 2.5’un üstünde tutturan öğrenciler mezun oluncaya kadar burslarını almaya devam edecek. Ayrıca, birinci sınıfı 3.5 ve üzerinde bitiren en başarılı 2 öğrenciye de ayrıca 750 TL başarı bursu verecek.

Final Okulları Genel Müdürü Yasin Taşel, kuruluşundan bugüne dek 37 yılda 50 kampüs okulu,156 Temel Lise ile Türkiye’nin dört bir yanında anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselilerle 3.5 milyon fazla öğrenciye eğitim verdiklerini ve son olarak KKTC’de üniversite açtıklarını belirterek, “Eğitimde öğretmenin niteliği çok önemli. Pedagojik formasyon alan herkes öğretmen olamıyor. Öğretmenlik bir ruhtur ve biz öğretmenlik ruhuyla yetişecek gençlere her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X