Final’den TEOG ve LYS’de büyük başarı

Bursa Final Okulları öğrencileri, TEOG ve LYS’deki başarılarıyla ailelerine ve öğretmenlerine büyük sevinç yaşattı.

Final’den TEOG ve LYS’de büyük başarı

8. Sınıf öğrencisi Çağla Alkan, TEOG sınavında tüm soruları yanıtlayarak 700 tam puan aldı ve Türkiye birincisi oldu. Yine 8. sınıf öğrencisi Özgür Abi de bir soru dışında diğer tüm soruları doğru yanıtlayarak %0,2’lik dilime girdi. Bursa Final Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden Beyza Doğru; LYS’de üç alanda ilk 100’e girmeyi başarırken Ayça Büyükateş ile Özge Çalışkan’ın LYS başarılarıyla birlikte Finalliler; 15 alanda ilk 1000’de 3 kişi yer alarak öğretmenlerine ve ailelerine büyük gurur yaşattılar.

Başarılı öğrencilerini yürekten kutladığını belirten Bursa Final Okulları Genel Müdürü Yasin Taşel, bu başarının tesadüf olmadığını, hem ortaokul hem de lise öğrenimleri boyunca öğrencilerini sistematik olarak sınavlara hazırladıklarını dile getirdi. Taşel, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Finalliler; fen, sanat ve spor alanlarındaki çok çeşitli branşlarda uluslararası ve ulusal başarılara imza attı, birçok sosyal projede yer alarak kültürel değerlerimizi yaşattı. Tüm bu başarılara imza atan öğrencilerimi bir kez daha tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X