Final’den yüzde 100 başarı

Bursa Final Anadolu ve Fen Lisesi’nin 9. mezunları, 2015 YGS ve LYS’de yüzde 100 başarı göstererek hayallerindeki üniversitelere yerleşti.

Final’den yüzde 100 başarı

Finallilerin lise hayatı boyunca gösterdikleri akademik ve sosyal performans, 12. sınıfın sonunda girdikleri YGS ve LYS başarılarıyla taçlandı. Öğrenciler, aldıkları yüksek puanlarla hedefledikleri bölümleri kazanarak Final ailesine büyük coşku yaşattı. 

 

Öğrencilerini ODTÜ, Hacettepe gibi Türkiye’nin en saygın üniversitelerine gönderen Bursa Final Okulları yönetici ve öğretmenleri; tıp fakültesi, diş hekimliği, mühendislik, mimarlık, hukuk gibi birbirinden değerli bölümleri kazanan öğrencileriyle büyük mutluluk yaşadı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Final Okulları Genel Müdürü Yasin Taşel, “Bursa Final Anadolu ve Fen Lisesinden 72 öğrencimizi mezun ettiğimizi bu yıl, önceki yıllarda olduğu gibi tercih yapan öğrencilerimizin tamamı hedefledikleri bölümlere yerleşti. Final ailesine büyük mutluluk yaşatan öğrencilerimiz lise hayatının başlangıcından itibaren kendilerine yüksek hedefler koydular ve bundan asla vazgeçmediler” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X