Final’e acı reçete! 49-66

Kırmızı beyazlılar, ligin iddialı ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi karşısında farklı yenilgiyi önleyemedi.

Final’e acı reçete! 49-66

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Finalspor, evinde ligin iddialı ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi’ne 66-49 mağlup oldu. Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın başında rakibinin 6-0’lık serisini önleyemeyen Bursa ekibi, çabuk toparlanırken, 7.30’da 13-8 üstünlüğü yakaladı. Ancak, rakip basketlere engel olamayan kırmızı beyazlılar, ikinci periyoda 17-14 geride girdi. İkinci çeyrekte üstünlüğü yakalayamayan Finalspor, devreyi de 38-28 geride kapattı.

DAMONTRE DE OYNADI

Karşılaşmanın ikinci farkın açılmasına engel olamayan Bursa ekibi, Adeleke’nin yerine kadroya dahil olan Damontre Harris’in de oynadığı mücadelede sayı bulmakta da zorlanınca son çeyreğe 49-35 geride girdi. Rakibinin etkili silahlarını durdurmakta zorlanan kırmızı beyazlılar, bitime 3 dakika kala farkın 18 sayıya (64-46) çıkmasına engel olamazken, kalan bölümde farkı da eritemedi. Son dakikasına 66-46 geride girdiği karşılaşmadan 66-49 mağlup ayrılan Finalspor, 22. maçında 16. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X