Finale giden dizi için flaş değişiklik!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter dizisi için flaş bir değişiklik yapıldı.

Finale giden dizi için flaş değişiklik!

MF yapım imzalı dizinin bir süre önce 6. bölümde final yapacağı duyurulmuştu. Dizi Cumartesi akşamları yayınlanırken kalan son 2 bölüm için yayın tarihi değiştirildi.

Dizi, 5 Kasım’den itibaren artık Pazartesi günleri ekrana gelecek.

5. bölümde neler olacak?

Yılmaz, vicdanına daha dayanamıyor ve çocuğunun yaşadığını Derya’ya söylüyor!

Derya, Yılmaz’ın yazdığı mektubu bulduktan sonra babasından hesap sormaya gidiyor. Baba-kız arasında şiddetli bir tartışma yaşanıyor. Derya bu saatten sonra yıllar önce kaybettiği çocuğunu bulabilmek için harekete geçiyor.

Yılmaz ve Elif arasında ise, Umut için büyük tartışma yaşanıyor. Yılmaz, annesine gerçeklerin söylenmesi gerektiğini savunuyor. Elif ise, Umut’tan vazgeçmeyi düşünmüyor.

Yılmaz sonunda vicdanı ile başbaşa kalıyor. Konağa giderek Derya’ya çocuğunun sağlıklı ve yaşadığını anlatmaya başlıyor!

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek’in kaleme aldığı dizide Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’e; Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irmak Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Diren Polatoğulları ve konuk oyuncu Alper Saldıran eşlik ediyor.

İşte 5. bölüm tanıtımı:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X