Finale vurdular

Manisa’da gerçekleştirilen ANALİG Tekvando Türkiye Şampiyonası yarıfinallerinde başarılı olan Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu öğrencileri gurur verdi.

Finale vurdular

ANALİG Tekvando il seçmelerinde Bursa karmasına girmeyi başaran Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu öğrencileri elde ettikleri sonuçlarla yüzleri güldürdü. 

Seçmelerde okul öğrencilerinden Cansu Altun, Aslı Özel ve Banuhan Dülger, sıkletlerinde birinci olarak Bursa karmasına girmeyi başardı. Balıkesir’de gerçekleştirilen grup müsabakalarında takım halinde yarıfinale kalan öğrenciler, 17-19 Şubat tarihleri arasında Manisa’da gerçekleştirilen yarıfinallerde de başarılarını sürdürdüler. 

SIRA GELDİ KUPAYA

Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu öğrencilerinin de yer aldığı Bursa karması, müsabakalar sonunda İstanbul Avrupa ve Anadolu karmalarıyla birlikte finale yükselmeyi başardı. 

Manisa’da Cansu Altın ve Aslı Özel ilk maçlarını nakavtla geçerken, yarıfinalleri üçüncü olarak bitirmeyi başardı. Okul yönetimi başarılı sporcuları ve antrenörleri Birol Delibaş’ı tebrik ederken, 17-19 Mart tarihleri arasında Muğla-Dalaman’da düzenlenecek olan Türkiye finallerinde başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X