‘Final’i güzel oldu

Kırmızı beyazlıların evsahipliğinde düzenlenen organizasyon sona erdi. Bursa ekibi, bu yıl 8.’si düzenlenen Final Basketbol Turnuvası’ndaki son maçında şampiyonluğu garantileyen İstanbulspor Beylikdüzü’nü mağlup etti.

‘Final’i güzel oldu

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Finalspor tarafından düzenlenen Dörtlü Basketbol Turnuvası sona erdi. Bu yıl 8.’si organize edilen ve Bursa ekibinin yanı sıra İstanbulspor Beylikdüzü, Akhisar Belediyespor ve Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’in katıldığı Final Basketbol Turnuvası’nda şampiyonluk İstanbulspor’un oldu. Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan ve 3 gün süren organizasyonda ilk 2 maçını kaybeden Bursa ekibi, son gün şampiyonluğu garantileyen İstanbulspor’u 86-82 mağlup etmeyi başardı.

GERİDEN GELİP KAZANDI

Rakibi karşısında son periyotta üstünlüğü yakalayan kırmızı beyazlılar, birinci çeyreği 25-18, ilkyarıyı da 47-33 geride kapattı. Son periyoda 63-58 geride giren Finalspor, 35’te 73-72 ile üstünlüğü yakalarken, karşılaşmadan 86-82 galip ayrıldı. Günün diğer maçında ise Akhisar Belediyespor, Samsun BB Anakent’i 73-59 mağup ederek organizasyonu üçüncü sırada tamamladı. Turnuvada Samsun BB Anakent üçüncü olurken, 3 maçta 1 galibiyet alan Finalspor, turnuvayı dördüncü sırada bitirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X