Final’i hediyesi: 70-77

Akhisar Belediyespor karşısında 25 sayılık farkı yakalayan Bursa ekibi, son çeyrekte sayıyı unutunca rakibine teslim oldu.

Final’i hediyesi: 70-77

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde sıkıntılı günler geçiren Finalspor, evinde Akhisar Belediyespor’a 77-70 mağlup oldu. Final Okulları Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada bir ara 25 sayılık farkı yakalayan Bursa ekibi, maçı son çeyrekte hediye etti. Maça müthiş bir başlangıç yapan kırmızı beyazlılar, mücadelenin başında 16-2’lik seri yakalarken, farkı açtı ve ilk çeyreği 31-10 önde tamamladı. İkinci periyodun başında farkı 25 sayıya (37-12) çıkaran Finalspor, devreyi de 42-26 üstün kapattı.

SON PERİYOTTA 7 SAYI

İkinci yarının başında sayı üretmekte zorlanan Bursa ekibi, farkın erimesine de engel olamadı. 25’te skor 51-41’e gelirken, kırmızı beyazlılar son periyoda 63-47 önde girdi. Karşılaşmanın dördüncü periyodunda hücumda aksayan Finalspor, sayı üretmekte zorlandı. Bu çeyrekte rakip potaya sadece 7 sayı gönderebilen Bursa ekibi, Akhisar basketlerine de engel olamayınca karşılaşmadan 77-70 mağlup ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X