Finali yapamadılar: 2-3

Yeşil beyazlılar, ligin ilkyarısında 3-2 yendiği rakibine bu kez aynı skorla boyun eğdi. Büyükşehir Belediyespor, evinde Galatasaray karşısında 2-0 geriye düştü.. Setlere denge getirdi ama maçı tie-break setinde kaybetti.

Finali yapamadılar: 2-3

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor evinde Galatasaray’a 3.- mağlup oldu. Ligin ilkyarısında 3-2 yendiği rakibi karşısında ilk iki sette istediğini alamayan Bursa ekibi, üç ve 4. setleri kazanmasına karşın İstanbul temsilcisine tie-brek setinde mağlup oldu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçın ilk setini 25-15 kaybeden yeşil beyazlılar ikinci sete de istekli başladı. Rakibi karşısında 7-4 öne geçen ve ilk teknik molaya 8-5 üstün giren Büyükşehir Belediyespor ilerleyen bölümde basit hatalar yapınca rakibinin 25-19’luk üstünlüğüne engel olamadı. Bursa ekibi üçüncü sete ise daha istekli başladı.

İSTEDİ AMA OLMADI

File önünde etkili gözüken yeşil beyazlılar rakibine 25-18 üstünlük sağladı. Dördüncü sette de istekli olan ve file önünde rakibi karşısında üstün olan Büyükşehir Belediyespor seti 25-16 alarak skora denge getirdi ve maçı tie-break setine taşıdı. Final setinde de zaman zaman etkili olan Bursa ekibi son bölümde kendisi için gerekli sayıları alamayınca rakibinin 15-12’lik üstünlüğünü önleyemedi ve maçtan 3-2 mağlup ayrılarak 1 puanla yetindi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X