Finalin adı kondu!

16 grupta 74 takımla 15 Nisan’da başlayan organizasyonun sonuna gelindi. Gürsu İMKB Anadolu Lisesi’ni 4-2 yenen Çimento Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile Hüseyin Sungur’u 5-2’yl geçen Hasan Coşkun Anadolu Lisesi bugün 12.00’de şampiyonluk maçına çıkaca

Finalin adı kondu!

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Genç Erkekler 2. Küme Futsal’da şampiyonluk düğümü bugün oynanacak final maçıyla çözülecek. 15 Nisan’da 16 grupta 74 takım ile başlayan organizasyonda dün yarı final maçları oynandı. Günün ilk maçında Bursa Çimento Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Gürsu İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Lisesi’ni 4-2 mağlup ederek finale yükseldi.

OKAN FİŞİ ÇEKTİ

Günün ikinci maçında ise Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi ile Hasan Coşkun Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Hasan Çoşkun rakibini 5-2 yenerek finalde Çimento Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin rakibi oldu. Kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren golleri 6 ve 30’da Okan, 17’de Mert, 24 ve 25’te Hakan kaydetti. Hüseyin Sungur’un 4’te İlhan ve 26’da Çağlar ile bulduğu goller ise galibiyet için yeterli olmadı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan organizasyon bugün 11.00’de üçüncülük, 12.00’de ise final maçıyla tamamlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X