Final’in keyfi yerinde: 78-70

Bursa ekibi, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki 3. maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor engelini de kayıpsız geçti ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Final’in keyfi yerinde: 78-70

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grub’nda mücadele eden Finalspor, evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 78-70 mağlup ederek 3’te 3 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Yeniden Türkiye Basketbol Ligi’ne dönmek isteyen Bursa ekibi, Final Okulları Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Mücadelenin ilk çeyreğini 19-16 önde tamamlayan kırmızı beyazlılar, ikinci yarıya da 41-38 üstün girdi.

ÇABUK TOPARLANDI

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Finalspor, 3. çeyrekte bir ara zorlandı. Bursa ekibi, çeyreğin son bölümünde hücumda tutuk kalınca ekipler son periyoda 55-55 eşitlikle girdi. Ancak dördüncü periyotta yeniden toparlanan kırmızı beyazlılar, üstünlüğü yakaladı ve karşılaşmadan 78-70 galip ayrıldı. Finalspor, bu sonuçla ligde 3’te 3 yaparak zirvedeki yerini korudu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X