Fındıklı su sorunu yaşamayacak

Orhangazi’ye bağlı Fındıklı Mahallesi’nin içme suyu sıkıntısını çözmek amacıyla yapılan sondaj çalışmaları olumlu sonuç verirken, günlük 600 ton kapasiteli suya ulaşıldı.

Fındıklı su sorunu yaşamayacak

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi’nin Fındıklı Mahallesi’nde özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu sorunu çözülüyor. BUSKİ ekipleri tarafından bir süredir Fındıklı Mahallesi’nde sürdürülen sondaj çalışmaları sonuç verdi.

Fındıklı Mahallesi’nde yaklaşık 125 metre aşağıya sondaj yapan BUSKİ ekipleri, günlük 600 ton kapasiteli içme suyuna ulaştı. Fındıklı Mahallesi’nin üst kesimlerinde bulunan su deposuna çok yakın bir mesafeden çıkan su, kısa sürede su deposuna aktarılacak. Çıkan su ile birlikte Fındıklı Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sorunu da tamamen ortadan kalkmış olacak. 

SORUN BİTİYOR

Fındıklı Mahallesi Muhtarı Nurettin Tüfekçi, içme suyu konusunun mahalle için ciddi bir sorun olduğunu belirterek, “Bu sayede mahallemizdeki içme suyu sorununu tamamen ortadan kaldırmış olduk. Emeklerinden dolayı Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’a ve BUSKİ ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X