Fiorino tutkunları Orhangazi’de buluştu

Fiorino Bursa Team’ın Bursa, Yalova ve ilçelerinden bin 940 üyesi bulunuyor.

Fiorino tutkunları Orhangazi’de buluştu

Her buluşmayı Bursa’nın farklı ilçesinde gerçekleştiren grup üyeleri bu hafta Orhangazi’de bir araya geldi. Grubun Orhangazili üyesi Doğan Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı buluşma Nadır Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Onlarca Fiorino araç kullanıcısı Nadır’da birlikte yemek yedi. 

“Kız istiyor, asker eğlencesi yapıyoruz” 

Grubun bu haftaki buluşmasına ev sahipliği yapan Öztürk, Fiorino Bursa Team’da dostluğun her geçen gün güçlendiğini söyledi. Daha önce grup üyesi arkadaşları için kız isteyip asker eğlencesi yaptıklarını da söyleyen Öztürk, “Bir tanıdığımızın kan ihtiyacı olduğunda grup içinde iletişime geçip hemen yardımcı olabiliyoruz. Grup sayesinde yeni arkadaşlarımız oldu. İki haftalık buluşmalarımızda dostluklarımızı da güçlendirme fırsatı buluyoruz. Şimdilerde ailelerimiz de bu buluşmalara katılıyor” dedi. 

Grup buluşmaları sayesinde Bursa’nın doğal güzelliklerini yerinde tanıma fırsatı bulduklarını söyleyen Öztürk, “Orhangazi’ye 30’a yakın araçla gelen arkadaşlarımız Nadır’ın doğal ortamına hayran kaldılar. Birçoğu daha önce Nadır tesislerini bilmediğini ve gelip gördükten sonra yeniden gelmek istediklerini söyledi. Bu buluşmalar sayesinde Bursa’mızın doğa harikası mekanlarını da gezip görebiliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X