Fırat Aydınus’a takıldık!

Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Trabzonspor’a konuk olan Bursaspor mücadeleden 1-0 yenik ayrıldı. Maça hakem Fırat Aydınus’un karaları damgasını vurdu. Galatasaray maçında verdiği kararlar ile eleştirilen Aydınus bu maçta da tartışmalı kararları ile

Fırat Aydınus’a takıldık!

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Bursaspor, Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.

 

Avni Aker Stadı’nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus’un düdük çaldığı karşılaşmada Bursaspor, Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu.

 

Trabzonspor’a galibiyeti getiren gol 46. dakikada Özer Hurmacı’dan geldi. Bu sonucun ardından Bursaspor ise 50 puanla 6. sıraya geriledi. Trabzonspor ise puanını 53’e çıkardı ve 5. sıraya çıktı.

 

Ligin 32. haftasında Bursaspor, evinde Gaziantepspor’u ağırlayacak.Trabzonspor ise Eskişehir deplasmanına gidecek.

 FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN 

AYDINUS YİNE DOĞRADI

Bilindiği gibi Fırat Aydınus ligin 28. haftasında yeşil beyazlıların, Başakşehir maçında düdük çalmıştı. O karşılaşmaya Volkan Şen ve Fırat Aydınus arasındaki diyalog damgasını vurmuştu. Volkan, bir pozisyon esnasında ‘İnşallah Bursaspor gol atamaz’ diyen Aydınus’a büyük tepki göstermişti.

Fırat Aydınus ayrıca Timsah’ın 2-1 mağlup olduğu Galatasaray, 0-0 ve 2-2 sona eren Eskişehirspor ile 1-1 biten Fenerbahçe maçlarını da yönetmişti. TT Arena’daki 2-2’lik maçtaki kararlarıyla tartışılan Aydınus, Volkan Şen’e 81.dakikada kırmızı kart göstermişti.

Aydınus, bugün oynanan Trabzonspor maçında da tartışmalı kararların altına imza atarak eleştirilerin odağı oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

1′ Fırat Aydınus’un düdüğü ile maça Trabzonspor başladı

2′ Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Fernandao, Erkan’a faul yaptı.

3′ Bursaspor inanılmaz bir pozisyondan yararlanamadı. Volkan Şen, ceza alanı içi sağ çaprazından karşı karşıya pozisyon vuruşunu yaptı ama Hakan topu çelmeyi başardı. Dönen topta Belluschi yakın mesafeden vurdu ama yine Hakan gole izin vermedi.

4′ Trabzonspor karşı atağında Medjani, sağ kanattan köşe gönderi yakınlarına kadar gitti Aziz Behich’ten sıyrılmak isterken yerde kalınca karar Fırat Aydınus, faulü verdi.

7′ Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Bakambu, Medjani’ye faul yaptı.

 

13′ Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Josue ceza alanına ortasını kesti, Fernandao’nun üzerinden geçen topu Trabzonspor savunması uzaklaştırdı.

18′ Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Volkan Şen, Salih’ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Volkan, bir sakatlık geçirdi ve tedavisi yapıldıktan sonra oyuna devam edebilecek durumda.

19′ Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Deniz’in pasında topla buluşan Erkan’ın ceza alanına yüksek ortasında Medjani kafa vuruşunu yaptı, top kaleci Harun’da kaldı.

21′ Bursaspor, ikinci kez gole çok yaklaştı. Bakambu, rakibinden topu kapıp ceza alanı sağ yan çizgisinden ceza alanına girip topu sol direk yakınlarındaki Fernandao’ya gönderdi. Fernandao topa dokunmaya çalıştı ama dokunamadı ve top auta gitti.

28′ Bursaspor’da önce Josue, kaleci Hakan’ın önde olduğunu görünce aşırtma bir vuruş yaptı ama top yandan dışarıya gitti. Ardından bir başka atakta Ozan Tufan, kaleye uzak mesafeden şut denemesinde bulundu ama çok zayıf bir şut oldu.

31′ Trabzonspor’da sakatlık geçiren Jose Bosingwa’nın yerine Fatih Atik oyunda.

34′ Bursaspor’da Ozan Tufan, bir sakatlık geçirdi ve tedavisi için oyun alanının kenarına gitti.

35′ Bursaspor’un etkili gelişen atağında Josue’nin uzak mesafeden kaleye sert şutunda Hakan, sağ direk dibinde topu son anda çeldi.

38′ Sol kanattan gelişen Trabzonspor atakta Erkan Zengin’in ceza alanına ortasında Harun çıkıp topun sahibi oldu.

43′ Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Josue’nin ceza alanına sert ortasında Fernandao, topu kontrol etmek istedi ama başarılı olamadı.

İKİNCİ YARI

46′ Karşılaşmanın ikinci yarısı Bursasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

46′ Trabzonspor Özer Hurmacı’nın golü ile 1-0 öne geçti. Sol kanattan başlayan atakta ceza alanı dışında topla buluşan Fatih’in ceza alanına yerden pasında Özer Hurmacı, topu kontrol edip kaleye şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi.

48′ Gelişen Bursaspor atağında rakip ceza alanı yakınlarında topla buluşan Bakambu’nun sol kanattan ceza alanına koşu yapan Volkan’a pasında araya savunma girdi.

54′ Bursaspor’da Fernandao, sağ çaprazdan ceza alanına girdi ve kaleci Hakan’dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama Fırat Aydınus, Fernandao’yı kendini yere attığı için sarı kart gördü.

55′ Sağ kanattan etkili gelişen Bursaspor atağında Şener, rakibini geçip ceza alanına ortasını yaptı ama savunmada Uğur topu karşıladı.

56′ Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Özer’in pasında topla buluşan Yusuf, rakibini geçtikten sonra ceza alanına yerden sert bir orta gönderdi, savunmada Aziz Behich topu karşıladı.

61′ Bursaspor’un gole yaklaştığı an. Sol kanattan gelişen atakta Volkan Şen’in ceza alanına ortasında Fernandao, topu kafasıyla kale sahasındaki Bakambu’ya indirdi ama Bakambu topa istediği gibi vuramadı ve ardından Uğur topu uzaklaştırdı.

62′ Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan’ın ceza alanına ortasında kaleci Harun çıkıp topun sahibi oldu.

64′ Bursaspor’da oyuncu değişikliği. Filipe Josue ve Volkan Şen oyundan çıkarken Samuel Holmen ve Bekir Yılmaz oyuna giren isimler.

69′ Gelişen Bursaspor atağında Belluschi’nin ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top yandan dışarıya gitti.

71′ Bursaspor gole yine çok yaklaştı. Ceza alanı içinde topla buluşan Fernandao’nun kaleye sert şutunda Hakan topu çeldi. Ardından Salih topu kornere gönderdi.

74′ Bursaspor’da Ozan Tufan, hakeme gösterdiği tepkinin ardından sarı kart gördü.

75′ Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Şener’in ceza alanına ortasında Bakambu, röveşataya hazırlandı ama başarılı olamadı.

76′ Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında ceza alanı yakınlarında topa eliyle müdahale eden Şamil Cinaz, sarı kart gördü.

78′ Trabzonspor’da oyuncu değişikliği. Erkan Zengin oyundan çıkarken Aykut Demir oyuna dahil oldu.

79′ Bursaspor, rakip ceza alanı yakınlarından serbest vuruş kullandı. Belluschi’nin ceza alanına ortasında Uğur’un ters kafa vuruşunda top son anda kornere gitti.

80′ Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Belluschi’nin ceza alanına ortalamak istediği top oyun alanını terk etti.

81′ Bursaspor’da oyuncu değişikliği. Ozan Tufan oyundan çıkarken Enes Ünal oyuna dahil oldu.

83′ Trabcozspor’da oyuncu değişikliği. Oscar Cardozo ıoyundan çıkarken Waris Majeed oyuna dahil oldu.

85′ Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf, Serdar’dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Serdar Aziz sarı kart gördü.

88′ Hızlı gelişen Bursaspor atağında Bakambu’nun uzak mesafeden kaleye şutunda top yandan dışarıya çıktı.

90‘ Bursaspor, rakip ceza alanının hemen dışından ön bölümden serbest vuruş kullandı. Belluschi’nin sol üst köşeye gönderdiği top direkten auta çıktı.

Maç sona erdi.

MAÇ METRE

 

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşcıoğlu 

TRABZONSPOR: Hakan, Salih, Uğur, Bosingwa (Fatih Atik dk. 31) Yusuf Erdoğan, Medjani, Erkan Zengin (Aykut Demir dk. 77), Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Deniz, Cardozo (Waris dk. 83)

YEDEKLER: İbrahim Demir, İshak Doğan, Zeki Yavru, Soner

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

BURSASPOR: Harun, Şener, Serdar Aziz, Şamil, Aziz Eraltay, Ozan Tufan (Enes Ünal dk. 80), Belluschi, Josue (Bekir Yılmaz dk. 64), Volkan Şen (Holmen dk. 64), Bakambu, Fernandao

YEDEKLER: Okan, Traore, Ertuğrul Ersoy, Emre Taşdemir

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GOL: Özer Hurmacı (dk. 46) (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Fernandao, Ozan Tufan, Şamil, Serdar Aziz (Bursaspor), Cardozo (Trabzonspor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X