Fırçayı sağlam bastı

Dünkü antrenman öncesi futbolcularını etrafına toplayan genç teknik adam, herkesin kendine çeki düzen vermesini istedi.

Fırçayı sağlam bastı

Bursaspor’un 2. hazırlık maçında Alman 4. Lig takımlarından Rödinghausen karşısında aldığı 2-2’lik beraberliğin dışında oynanan oyuna sinirlenen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, dünkü antrenman öncesi oyuncularını sahanın ortasında haşladı. Sergilenen futbolun kendilerine yakışmadığını anlatan Sağlam, herkesin kendine çeki düzen vermesini istedi.

Necid affetmedi

Antrenmana tempolu koşularla başlayan yeşil beyazlılar, daha sonra Aydın Karabulut ve Ozan İpek’in oluşturduğu takımlarla dondurmasına çift kale maç oynadı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma 4-4 beraberlikle tamamlandı. Bu karşılaşmada Tomas Necid attığı gollerle dikkat çekti.  Rödinghausen karşısında 60 dakikanın üzerinde oynayan oyuncular ise çift kalede yer almadı. 

Sahada kapıştılar

Dünkü yarı sahada yapılan çift kale maçta, Filipe Josue ile Bekir Yılmaz bir birine girdi. Topun taca çıkıp çıkmadığıyla ilgili birbirleriyle tartışan ikiliyi araya giren yardımcı antrenörler Ersel Uzgur ve Özhan Pulat ayırdı. 

Cumaya gittiler

Bursasporlu oyuncular dün sabah yapılan antrenmanın ardından cuma namazını kılmak için Bielefeld’e gittiler. Otobüsle şehre inen yeşil beyazlı oyuncular daha sonra kamp yapılan otele geldiler. 

Porto’dan misafirler geldi

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Filipe Josue’nin öğlen yemeğinin ardından misafirleri vardı. Kiralık geldiği Porto kulübünün malzemecileri dün yıldız oyuncuyu ziyaret etti. Bursaspor’la aynı otelde konaklayacak olan Porto bugün kamp yapacağı otele yerleşecek.

İzini kaptılar gezmeye çıktılar

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, dün sabah antrenmanın ardından oyuncularına izin verdi. Yoğun tempoda çalışan yeşil beyazlı oyuncular, öğlen yemeğinin ardından Gütersloh ve Bielefeld’e gezmeye gittiler. Bazı oyuncular otelde kalıp dinlenmeyi tercih etti. Yabancı oyuncular Tomas Necid, Pesquera, Filipe Josue ve Aziz Eraltay ise Gütersloh’a gidip kahve içmeyi tercih ettiler.

 

Boş döndüler

 

Kocaman ve Güler belirlenen bir oyuncuyla görüşmeye gitseler de elleri boş döndüler.Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ve Mali Asbaşkan Kemal Güler, Bursaspor’un Almanya Kampı’ndan ayrılarak belirlenen bir oyuncuyla görüşmeye gitti. Gittikleri yeri sır gibi saklayan ikili oyuncuyla yaptıkları görüşmeden boş döndü. Kocaman ve Güler’in Fransa veya Hollanda’ya gittiği öğrenildi.

 

Sahayı suladılar

Bursaspor’un antrenman yaptığı saha dün yetkililer tarafından sulandı. Ertuğrul Sağlam’ın her sabah sulanmasını istediği zemin ancak 5. gün sonunda sulanılabildi.

Ertuğrul Hoca,  Rödinghausen önündeki futbola çok sinirlendi ve oyuncularına uyarılarda bulundu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X