Fırçayı yediler kendilerine geldiler 4-0

Bursaspor, Kasımpaşa maçının provasını genç takımıyla yaptı

Fırçayı yediler kendilerine geldiler 4-0
A2 karşısında ilk yarı istenilen veremeyen yeşil beyazlılar, Şenol Güneş’in ikazlarıyla toparlandı ve Enes, Bakambu 2 ve Ertuğrul’un golleriyle kazandı.
 
Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, dün A2 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 4-0 kazandı. Teknik Direktör Şenol Güneş, bu karşılaşmada ligde fazla forma şansı veremediği oyuncularını sahaya sürerken, Cedric Bakambu’yu da oynattı. 35’er dakikalık iki devre halinde yapılan mücadeleye yeşil beyazlılar Okan, Ertuğrul, Şamil, Emre, Traore, Holmen, Furkan, Ozan İpek, Bekir, Enes ve Cedric Bakambu 11’iyle çıktı. Timsah ilk yarıda pek varlık gösteremedi.
 
ENES’İN GÜZEL GOLÜ
 
25.dakikada kazanılan penaltıda Cedric Bakambu’nun vuruşu direkten döndü ve ilk yarı golsüz tamamlandı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in devre arasında oyuncularına sert ikazlar yaptığı gözlendi. İkinci yarıda ise yeşil beyazlılar adeta coştu. 37.dakikada Enes Ünal güzel vuruşu filelerle buluştu. 50’de kazanılan penaltıda yine topun başına geçen Cedric Bakambu bu kez affetmedi ve fark ikiye çıktı.
 
ERTUĞRUL AFFETMEDİ
 
2 dakika sonra Holmen’in pasında yine sahneye çıkan Fransız futbolcu skoru 3-0’a getirdi. 61’de Ozan İpek kornerine iyi yükselen Ertuğrul Ersoy maçın skorunu belirleyen isimdi 4-0. Bu karşılaşmada Ertuğrul Ersoy savunmadaki sağlam görüntüsüyle, Ozan İpek bindirmeleriyle, Furkan Soyalp ise mücadelesiyle ön plana çıkan isim oldu. Samuel Holmen ise yine vasatı geçemedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X