Fırın ve pastanelere ‘Ramazan’ denetimi

Vatandaşların sağlıklı ürünler tüketmesi adına periyodik olarak gerçekleştirilen denetimlerini, ramazan ayı öncesinde daha yoğun bir şekilde gerçekleştiren ekipler, işletmelerin temizlik, ruhsat, hijyen kurallarına uygunluk ve gramaj yönünden denetliyor.

Fırın ve pastanelere ‘Ramazan’ denetimi

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimler sırasında kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere eksikliklerini tamamlamaları için süre verip haklarında tutanak tutarak, verilen süre sonunda yeniden eksiklikler tespit edilmesi durumunda işletme sahiplerine cezai işlem uyguluyor. 

Fırın, pastane ve tatlı imalathanelerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, işletme sahipleri ve çalışanlarına uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirmelerde yapan ekipler, denetimlerden vatandaşlar kadar esnafın da memnun olduğunu söyledi. 

Zabıta Müdürlüğü’nün yaptığı denetimlerle ilgili bilgi veren Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Altıparmak, “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, halkımızın sağlıklı ve kaliteli ürün tüketebilmesi için bu denetimlerimizi daha da sıklaştırdık.  Denetimler sırasında bir takım eksiklikler, olumsuzluklarla karşılaşsak ta, genel manada işletmelerimizin kurallara uyduğunu söyleyebiliriz. Uymayanlara da zaten gereken işlemleri yapıyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X