Fırıncılar Federasyonu’ndan pide fiyatı açıklaması

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesi fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Fırıncılar Federasyonu’ndan pide fiyatı açıklaması

Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan, “Bu yıl Ramazan Pidesi il bazında illerimizin maliyetleri dikkate alınarak kilogram bazında 11-12 TL civarında gerçekleşecektir” açıklaması yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Bu yıl Ramazan pidesi il bazında ‘illerimizin maliyetleri dikkate alınarak’ kilogram bazında 11-12 TL civarında gerçekleşecektir.

Örneğin, Ankara 275 gram pide 3 TL, Antalya ve İzmir’de 250 gram pide 3 TL, İstanbul’da 365 gram pide 4 TL, Sakarya ve Kocaeli’de 370 gram pide 4 TL iken Trabzon’da ise 500 gram pide 5 TL’den satışa sunulacaktır.

Önceliğimiz salgın tedbirleri çerçevesinde üretilen pidelerimizin en hijyenik şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması olacak ve işletmelerimizde “maske, sosyal mesafe ve temizlik” konusunda gereken hassasiyet gösterilecektir.

Bu vesile ile yaklaşan Ramazan ayının milletimiz, ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diler, saygılar sunarım.”

NTV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X