Fırtına geliyor! Bu seferler iptal…

Marmara ve Kuzey Ege’de fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında yarınki seferler iptal edildi. Öte yandan Güney Marmara Hattı’ndaki, Erdek, Balıklı, Ekinlik, Marmara ve Avşa Adası’na yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri de olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada da 14 Şubat’ta kuvvetli yağmur beklendiği, olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Fırtına geliyor! Bu seferler iptal…

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ’den yapılan açıklamada, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında yarınki tüm seferlerin bölgedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

Açıklamada, her iki adaya yapılacak seferlerde aksamaların pazartesi ve salı günü de devam etmesinin beklendiği, diğer hatlardaki seferlerin ise planlandığı gibi devam edeceği bildirildi.

GÜNEY MARMARA HATTI’NDAKİ TÜM FERİBOT SEFERLERİ DE İPTAL EDİLDİ

Güney Marmara Hattı’ndaki, Erdek, Balıklı, Ekinlik, Marmara ve Avşa Adası’na yarın yapılması planlanan feribot seferleri de olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi. Gestaş firması tarafından yapılan açıklamada, “İlimizi etkisi altına alan olumsuz hava koşulları, pazartesi ve salı günleri de devam edecektir. 15 Şubat Pazartesi ve 16 Şubat Salı günleri de ada hatlarında sefer olasılığı bir hayli düşüktür. Yolculuk planlamanızı buna göre yapmanızı önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

İZMİR VALİLİĞİ’NDEN KUVVETLİ YAĞMUR UYARISI

Deprem, sel ve son olarak hortum felaketinin yaşandığı İzmir’de Valilik, 14 Şubat Pazar günü için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın sabahtan itibaren sağanak yağışın İzmir genelinde kuvvetli (25-55 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X