Fırtına Kurşunlu sahillerini dağıttı

Bursa’nın sahil beldelerinden Kurşunlu’da fırtına ve dalgalar sebebiyle palmiye ağaçları ile kaldırım taşları yerinden söküldü.

Fırtına Kurşunlu sahillerini dağıttı

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ormancılar, palmiye ağacı ve kaldırımın dalgaların etkisiyle bu hale geldiğini belirterek, “Bu durumu belediyeye bildirdim. İnşallah yapılacak. Bu kış çok sert geçti. Kışın poyraz ve dalgaların çarpmasıyla palmiye ağacı ve kaldırım çöktü. Dalgalar çarptıkça istinat duvarı ve kaldırımı yere çekti. Bu kaldırım yaza kadar yapılmazsa sahilde insanların yürüyüş alanı kalmayacak. Yaz gelmeden inşallah burası yeniden yapılacak” dedi.

Kaldırımın dayandığı istinat duvarının yapılacak destek ile eski haline getirilebileceğini ifade eden Ormancılar, “İstinat duvarı düzeltilince kaldırımın altı toprakla doldurulacak. 2 ay sonra yaz sezonu açılıyor. Bu yüzden acilen bu kaldırımın düzeltilmesi lazım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X