Fiskobirlik alacaklı bulamıyor

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK), 2006’dan beri süregelen borçlarının büyük kısmını üreticilere ödedi ancak kalan 3 milyon lira için alacaklılara ulaşamıyor.

Fiskobirlik alacaklı bulamıyor

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, birliğin 2006’dan kalan borçlarının ödenmesi sürecinin devam ettiğini söyledi. Borçları bitirmeyi hedeflediklerini belirten Bayraktar, şu ana kadar bazı banka, SGK ve alacaklı üreticilere 150 milyon liranın üzerinde ödeme yaptıklarını belirtti.

Bazı alacaklı üreticilerin parasını verdiklerini, bazılarına ise farklı ödeme alternatifleri sunduklarını kaydeden Bayraktar, ‘Geriye sadece 3 milyon lira borcumuz kaldı ancak ödemek için muhataplarını bulamıyoruz. Lütfen kurumumuzdan alacaklı olanlar bizlere bir şekilde ulaşsın’dedi.

BİR TÜRLÜ ÖDEYEMİYORUZ

Bayraktar, bazı alacaklı üreticilerin vefat ettiğini, bazılarının da yurt dışında yaşadıklarını düşündüklerini ifade eti. Bayraktar, ‘Bu insanlarla bir türlü bağlantı kuramıyoruz. Zaman zaman irtibata geçtiklerimiz de oluyor ancak bunların da mirasçılarıyla sorunlar çıkıyor. Bu nedenle geriye kalan 3 milyon lirayı bir türlü ödeyemiyoruz’ diye konuştu. Bayraktar, FİSKOBİRLİK’in borçlarını ödemesiyle ilgili sıkıntısı bulunmadığını, aksine bunun için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X