Flaş ayrılığın ardından Mestan’dan açıklama

Başkan mesut Mestan, alınan kötü sonuçlar sonrasında Yalçın Koşukavak’la yolları ayırdıklarını belirtirken, “5-6 teknik adamla irtibat halindeyiz. Menemen maçına kadar yeni teknik direktörümüz takımın başında olur” dedi.

Flaş ayrılığın ardından Mestan’dan açıklama

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’la yolları ayıran Bursaspor’da Başkan Mesut Mestan, böyle bir karar almak zorunda olduklarını belirtti. Başkan Mestan, tecrübeli teknik adama eleştirilerin olduğunu ancak alınan kararın sadece eleştiriden kaynaklanmadığını ifade etti. Alınan sonuçların ortada olduğunu belirten Mestan, kötü sonuçlar karşısında başka çareleri kalmadığını söylerken, “Sonuçta eleştiriler vardı. Alınan sonuçlar da ortada. Taze kana ihtiyaç vardı. Şimdi görüştüğümüz 5-6 teknik adam var. En kısa sürede bu ismi kamuoyuyla paylaşacağız. Kupadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı belki olmaz ama pazar günü oynayacağımız Menemenspor maçında yeni teknik direktörümüz takımın başında olacak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X