Flaş gelişme! Sen Anlat Karadeniz, Çukur, Kadın, Yasak Elma… Pek çok dizi 3 hafta boyunca….

Kanalların akşam kuşağında yayınlanan diziler, her yıl Ocak ayında bir veya iki hafta süreyle sezon arası veriyor.

Flaş gelişme! Sen Anlat Karadeniz, Çukur, Kadın, Yasak Elma… Pek çok dizi 3 hafta boyunca….

Ancak bu yıl durum değişti ve yılbaşından sonraya denk gelen süreçte, bu kez TRT dışındaki tüm kanallarda yayınlanan dizilere 3 hafta boyunca ara verilecek.

Alınan karar sonrasında böyle bir karar alındığı ile ilgili magazin medyasında kimi iddialar dolaşmakta. Resmi bir açıklama henüz yapılmazken, diziseverler, sosyal medyada konuyla ilgili paylaşımlara yorum yapmaya başladılar bile.
 

Reklam bütçelerinin oluşturulduğu ay olan Ocak ayında, her yıl yaşanan olağan bir durum aslında. Fakat bu yıl sürenin daha da uzatıldığı görülmekte. Ekonomik sıkıntıların önüne geçmek için alınan bu karar, dizi maliyetlerinin yüksek bütçeli olması ve reklam verenlerin tutumu ile ilgili.

Fox TV, Star TV, Kanal D, Atv kanallarında yayınlanan ve her hafta milyonlarca kişinin izledikleri diziler, Ocak ayının ilk haftasından başlayarak son haftasına kadar ekranda olmayacak.

Sosyal medyada hızla yayılan bu bilginin doğruluğu, kanalların açıklamalarıyla birlikte netleşecek ama kulislere sızan bilgiler bu yönde…
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X