Flaş sözler! ‘Gece yarısı odasına çağırdı…’

Televizyoncu İlkay Buharalı ile magazin duayeni usta isim Ali Eyüboğlu’nun birlikte hazırlayıp sundukları ‘Magazin Noteri’ programına, Hande Ataizi’nin ardından Talat Bulut da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Flaş sözler! ‘Gece yarısı odasına çağırdı…’

Oyuncu Hande Ataizi, ‘Yasak Elma’ dizisinin kadrosuna katılacağı yönündeki haberler ile ile ilgili ‘Magazin Noteri’ programına bağlanmıştı.

Ali Eyüboğlu’nun, “Talat Bulut hakkında daha önce yaptığnız taciz açıklaması aranızda sorun olmayacak mı?” sorusuna Ataizi, “Ben profesyonelim, üzerinden 20 yıl geçti” cevabını vermişti.

Bunun üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Talat Bulut, “Kadın ortaya çıkıyor, ‘19 yıl önce ben böyle bir itirafta bulunmadım, onu gazeteciler uydurdu’ diyor. Bana iftira atanlar yavaş yavaş itirafta bulunuyor. Benimle uğraşmayın artık” ifadelerini kullanmıştı.
 
Ali Eyüboğlu’nun kendisini araması üzerine ‘Magazin Noteri’nin dün yayınlanan yeni bölümüne bağlanan oyuncu, “Programda 19 yıl önce söylediği bir şeyi gündeme getirip yıllarca bunun üzerinde polemik yaratıp, 19. yılda da ‘Ben böyle bir şey demedim, gazeteciler uydurdu’ söyleminde bulunması ilginç” şeklinde konuştu. Bunun üzerine İlkay Buharalı, “Hande Ataizi ‘Böyle bir olay yaşanmadı’ demedi. ‘Ben bunu yeniden hatırlatmadım’ dedi” sözleriyle, Bulut’un açıklamasını düzeltmek istedi. Ancak Bulut, Ataizi’nin kendisine iftira attığı yönündeki söylemlerine devam etti.
 
NE OLMUŞTU?
 
Hande Ataizi, 2000 yılında ‘Melekler Evi’ filminde birlikte rol aldığı Talat Bulut hakkında, “Beni odasına çağırdı. Ardından gecenin bir yarısı Van Gölü’ne beraber girmeyi teklif etti” açıklamasını yapmıştı. Bulut ise “Sanatçı kimlikleri olmayanlar savunma mekanizmalarında cinsel kimlikleriyle ön planda olmak isterler. Bunları ara sıra tuvalet penceresine sıkışmış görebiliriz” karşılığını vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X