Forman için oyna

Akhisar mağlubiyetiyle sevenlerini kahreden yeşil beyazlılar, kümede kalma savaşı veren rakibini yenerek camianın gönlünü almak istiyor. Kadir Has Stadı’ndaki mücadele 20.00’de başlayacak.

Forman için oyna

Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor karşısında beklemediği bir yenilgi alan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30.haftasının açılış maçında bugün Kayserispor’un konuğu oluyor. Kadir Has Stadı’nda 20.00’de başlayacak olan kritik mücadeleyi Denizli bölgesi üst klasman hakemi Ümit Öztürk yönetecek. Şuan 38 puanla 10.basamakta yer alan yeşil beyazlılar, kümede kalma mücadelesi veren rakibini yenerek camianın gönlünü almak istiyor.

EKSİK ÇOK, 11 DEĞİŞECEK

Yeşil beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Pablo Martin Batalla, Sercan Yıldırım, Erdem Özgenç, Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir bu karşılaşmada forma giymeyecek. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Akhisar karşısında istenileni veremeyen birçok ismi yedek kulübesine çekmesi beklenirken, forvette Tomas Necid’i oynatacağı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşaspor’u 2-1’le geçen biraz olsun nefes alan Kayserispor’da ise cezalı olan Zeki Yavru bu mücadelede görev almayacak.

STAT: Kadir Has

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Ümit Öztürk, İsmail Şencan, Osman Gökhan Bilir

EKSİKLER: Zeki, Williams Olivera, Samba Sow

EKSİKLER: Batalla, Sercan, Erdem, Deniz, Emre

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 3 TL.

20.00 LİG TV/Canlı

KAYSERİSPOR

16 Ali Ahamada

22 Marko Simiç

6 Larrys Mabiala

17 Mustafa Akbaş

3 Berkan Emir

35 Srdan Mijaloviç

20 Furkan Özçal

21 Diego Biseswar

19 Ogulcan Çağlayan

11 Deniz Türüç

12 Sinan Bakış

BURSASPOR

1 Harun Tekin

21 Hajime Hosogai

66 Tomas Sivok

4 Serdar Aziz

23 Aziz Eraltay

91 Ricardo Faty

8 Bakaye Traore

89 Miroslav Stoch

77 Dzsudzsak

14 Cristobal Jorquera

15 Tomas Necid

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X